Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Πλήρες gaming set της Redragon για τους GAMER φίλους μας!

REDRAGON Gaming set
ποντίκι, πληκτρολόγιο, headset & mousepad 

Ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημά μας
Πλήρες gaming set της Redragon το οποίο περιλαμβάνει:


Gaming ποντίκι με Red LED Backlit
Gaming πληκτρολόγιο με LED RGB Backlit
Gaming headset με μικρόφωνο
Gaming mousepad


Εγγύηση: 18 μήνες
Τιμή : 55€

Gaming ποντίκι: Εργονομικό Redragon M601 με κόκκινο backlit, το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί. Υποστηρίζει ανάλυση έως 3200 DPI (on the fly ρύθμιση), 4000FPS και 15G επιτάχυνση.
Διαθέτει 6 πλήκτρα, εκ των οποίων τα 5 μπορούν να επαναπρογραμματιστούν, και έχει 8 βαρίδια ώστε να προσαρμόσετε το βάρος του στις εκάστοτε ανάγκες σας.
Είναι κατασκευασμένο από υλικό ABS υψηλής ποιότητας και έχει feet pads από Teflon.
Η βάση είναι κατασκευασμένη από rubber ώστε να είναι προσαρμόσιμο σε κάθε επιφάνεια, χωρίς να γλιστράει.Διαστάσεις mousepad: 330x260x5mm

Gaming πληκτρολόγιο: διαθέτει RGB LED backlit με 4 εφέ και 5 επίπεδα ταχύτητας. Είναι εργονομικό και διαθέτει 104 πλήκτρα, έως 25 anti-Ghosting, 12 multimedia και 8 ανεξάρτητα για γρήγορη διαχείριση. Είναι splash-proof και οι χαρακτήρες στα πλήκτρα έχουν δημιουργηθεί με τεχνολογία laser, για αντοχή στο χρόνο.
Gaming headset: Ελαφρύ set με ποιοτικά ακουστικά των 40mm με ευαισθησία 103dB και μικρόφωνο. Είναι ιδιαίτερα άνετα, χάρη στο προσαρμόσιμο headband και το memory foam των ear cups, ώστε να μην κουράζουν στο πολύωρο gaming. Συνδέονται στο PC σας μέσω θύρας 3.5mm.
Gaming mousepad: Large mousepad, αδιάβροχο, με επιφάνεια από ύφασμα η οποία προσφέρει ομαλή κίνηση στο ποντίκι.